Ink Building
instalatii sanitare si stingere incendiu instalatii electrice instalatii termice, climatizare si ventilare
proiectare instalatii

Instalații Sanitare și Stingere Incendiu

Instalatiile sanitare sunt cele mai vechi instalatii ale omului si diferentiaza, poate, civilizatia de preistorie. Alimentarea cu apa, instalatiile de canalizare, instalatiile pluviale si nu in ultimul rand instalatiile de stingere a incendiilor constituie elemente vitale in existenta unui obiectiv. Din Babilon pana in Egiptul Antic, din Grecia pana in Roma Antica, toate civilizatiile s-au preocupat de instalatiile sanitare, perfectionand si inventand noi sisteme de alimentare cu apa si de evacuarea apelor menajere. In prezent tehnologia moderna face posibila existenta discreta a acestora si printr-o gandire judicioasa si o colaborare cu celelalte specialitati se pot obtine sisteme functionale care sa nu afecteze designul si arhitectura unui obiectiv.
Detinem Atestatul pentru Proiectarea Sistemelor si Instalatiilor de Limitare si Stingere a Incendiilor, eliberat de catre Ministerul Administratiei si Internelor, Centrul National pentru Securitate la Incendiu si Protectie Civila.
Compania noastra proiecteaza urmatoarele tipuri de instalatii sanitare:
  • instalatii de alimentare cu apa rece si calda a tuturor tipurilor de obiective
  • instalatii de canalizare
  • instalatii de ape meteorice (inclusiv cele sub presiune)
  • instalatii de irigatii rezidentiale
  • instalatii de stins incendiu cu hidranti si sprinklere
De asemenea putem proiecta instalatii sanitare cu refolosirea atat a apelor pluviale cat si a celor menajere pentru o CASA VERDE moderna.